Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کتاب «از عشقاباد تا عشق آباد» نگاهی به گوشه‌هایی از تاریخ ایران دارد، داستان این کتاب به قلم منصور انوری نوشته و در انتشارات سوره مهر منتشر شده است. تاریخ انتشار: 02:00 - 23 اسفند 1398 - کد خبر: ۶۰۳۰۶۸

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، کتاب «از عشقاباد تا عشق آباد» نگاهی به گوشه‌هایی از تاریخ و وقایع معاصر کشورمان بوده که در قالب داستان، ساخته و پرداخته شده است به‌خصوص مسائل مذهبی که سعی شده از حالت روائی و گزارشی به حوزه رمان و داستان منتقل گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رمان «از عشقاباد تا عشق آّباد» با موضوع اصلی «شفا» برای یک ماجرای واقعی در دو برهه زمانی الف سال‌های روسیه جنگ جهانی دوم در ایران مقارن زمانی دهه چهل هجری شمسی، هم‌زمان با قیام خونین پانزده خرداد چهل و دو، شکل گرفته و به رشته نگارش درآمده است.

بیشتر بخوانید: برای مطالعه معرفی آخرین کتب‌ منتشر شده از انتشارات سوره مهر اینجا کلیک کنید


در متن، از مسائل مذهبی، اجتماعی، سیاسی و آداب و رسوم و سنن اقوام و عشایر شمال خراسان، سخن رفته است به‌خصوص قیام پانزده خرداد که محوریت زمانی سیاسی رمان را دارد.

 یکی از داستان‌های شفاهی درباره شفا گرفتن فرزند یکی از اعضای حزب کمونیست ترکمنستان را با تغییراتی به رمان تبدیل کرده است.

برشی از متن کتاب «از عشقاباد تا عشق آباد»: شب بداخمی بود! در سکوت سنگینی که فروافتاده بود، صحرا بغ کرده و پکر می‌نمود. ماه، با تمام درخشندگی اش، چون عروسی که چهره در پس نقاب کرده باشد؛ پشت لکه تیره ابری رو پنهان کرده بود. همه شب! بلکه اغلب شب‌ها صحرا زیر نور مات ماه که امواج نقره‌گون از آن می‌تراوید، جلوه افسون‌گرانه‌ای می‌یافت. در روشنایی دلفریب آن نور لرزان، کومه شبان‌ها، برجک دیده‌بانی پاسگاه مرزی و سیاهه خیمه‌های چادرنشینان، حتی ستیغ کوهی که فوج؟ در پناه آن نموده بودند، توی چشم می‌زد... اما، آن شب، آن سکوت و آن تاریکی وهم انگیز، گویی که آبستن حادثه‌ای بود!...

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات انتشارات سوره مهر عشقاباد تا عشق آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۴۳۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب

محمد برخوردار در گفتگو با خبرنگار مهر، بیان کرد: جشنواره ملی شعر و داستان دوست من کتاب در دو مرحله برگزار شده است که در مرحله اول ۱۹ استان و در مرحله دوم ۳۱ استان مشارکت داشتند که آثار آنان مورد داوری قرار گرفت و از ۸۵۰ اثر ارسالی، ۴۲ نفر به عنوان برگزیده معرفی شدند.

وی با بیان اینکه رتبه برتر را در بخش داستان بزرگسالان رشته داستان کودک، کسب کرده است افزود: هنر قادر است در هم افزایی میان نسل‌ها نقش داشته باشد و این درست است که شعر و قصه محصول چهار عنصر تفکر، خیال، احساس و تا حدودی تجربه خالق اثر است اما همه ی آثار خلق شده را می‌شود آتش زیر خاکستری دانست که نسیمی می‌تواند آن‌را شعله ور کند.

مدیر ادبیات و تاریخ اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس همدان ادامه داد: قصه، بازگویی حوادث ممکن الوقوع زندگی است که خیال نویسنده به آن شاخ و برگ می‌دهد و آن را برای شنیدن جذاب‌تر می‌کند و نوشته باید آیینه‌ای باشد که بتواند سیمای جامعه را در خود منعکس کند.

برخوردار با اشاره به اینکه جشنواره ادبی دوست من کتاب، جشنواره ادبی است خاطرنشان کرد: در این جشنواره اهمیتی خوبی برای آثار ادبی قائل شده است و توانسته اعتبار کسب کند و همانگونه که میدانیم داستان نویسی برای کودکان کمک به پرورش عواطف و افکار کودکان خواهد کرد.

کد خبر 6096926

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر در جشنواره ملی شعر دوست من کتاب
  • عرضه روایت ترس سربازرس مگره در بازار نشر
  • نظربازی با اصفهانِ اردیبهشتی
  • داستان سرماخوردگی در انسان‌ها از چه زمانی آغاز شد؟
  • به نشر با ۷۸۲ عنوان در نمایشگاه کتاب حاضر می‌شود
  • سخنی در باب محتوای «مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی/ تحریف تاریخ به شیک ترین شکل ممکن
  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)
  • رقص خون در گلوی پاییز؛ روایتی متفاوت از همسر شهید جاویدالاثر «رسول هوشیاری»
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • جنبش‌های سده‌های دوم و سوم هجری بیش‌تر تقابل ایرانی – ایرانی بود نه ایرانی - عربی